Picadillo
(gehaktschotel)

Bereidingswijze   IngrediŽnten

Kook de ui, paprika, pepertje en knoflook in de olie tot de ui zacht, maar niet bruin is. Voeg het vlees toe en roerbak het gaar. Voeg de tomaten, komijn, peper en zout en de rozijnen toe en laat alles zonder deksel 20 minuten sudderen. Voeg dan de kappers en olijven toe en kook nog een paar minuten.

Serveer met witte rijst, zwarte bonen en gebakken bananen.

 


 

 

Voor 6 personen

5 el  olie
1 grote fijngehakte ui
1 grote, groene, fijngehakte, paprika
1 gehakt teentje knoflook
1 van zaad ontdaan en gehakt rood heet pepertje
750 g rundergehakt en 250 g varkensgehakt
2 grote gepelde, gehakte tomaten
Ĺ tl  gemalen komijn
zout, peper
60 g rozijnen
2 el  met piment gevulde, fijngehakte groene olijven
1 el  kappertjes